Image by Neven Krcmarek

HET DESIGN VAN JE WEBSITE

Legend.png

Als wij je website gaan bouwen gaan we eerst samen met jouw de opties en wensen bespreken die je hebt. Wanneer dit helder is ontvang je van ons een project overzicht. Hierin staat beschreven wat precies gemaakt gaat worden wat de afgesproken deadlines zijn en wat we van jouw verwachten. In dit gesprek bespreken we ook wat je mooi vindt, wat je huisstijl nu is (lettertype, kleurstelling etc). Wanneer we een eerste opzet hebben gemaakt sturen we je een link zodat je deze live kunt bekijken. Hier kan je live je opmerkingen op plaatsen zodat wij zien waar we in deze opzet veranderingen aan moeten brengen. Wij verwachten hierin een (h)eerlijke feedback van je dus wees niet bang om te zeggen dat je het niet mooi vind zodat wij terug naar de tekentafel kunnen. Uiteraard hopen we dat aan de hand van het gesprek dat we gevoerd hebben dat de eerste opzet is wat je verwacht.

Als dit punt goed is gaan we verder je website ontwikkelen. Denk hierbij aan het plaatsten van de teksten welke jij op de website terug wilt zien. Het ontwerpen van subpagina's etc etc. Hierna herhalen we het proces met de link zodat we snel met elkaar stappen kunnen zetten naar een eind resultaat.

Als het ontwerp af is en jij hebt deze goedgekeurd zetten we de website over naar jouw eigen wix account. (dit is ook het moment dat we je de factuur sturen) en helpen we je met de website live zetten.

Als je website eenmaal live is stellen we de basis SEO voor je in zodat je website ook gevonden kan worden op zoekmachines. 

Uiteraard zal je na livegang nog vragen hebben waar je op dat moment tegen aanloopt. Tot 2 weken na dat de website live staat blijven we je ondersteunen zonder hier extra kosten voor te rekenen. Daarna kan je een aantal support uren inkopen zodat je zeker bent dat je onze premium support ontvangt wanneer je deze nodig hebt. Technische support is altijd inclusief in je wix premium licentie opgenomen.